Naar de homepageMeer info over Foudloos.nlMeer info over hoe het werktMeer info over wat het kostOfferte aanvragen bij Foudloos.nlContact met Foudloos.nl

Foudloos.nl in het kort

Twijfelt u ook wel eens aan de inhoud van uw brief, folder, rapport of andere geschreven tekst? Maak dan gebruik van de expertise van Foudloos.nl.

U levert uw teksten aan via info@foudloos.nl.
Wij controleren alle Nederlandse teksten op spelling, stijl en interpunctie en verbeteren de fouten. Vervolgens krijgt u de verbeterde tekst terug.

Klik hier en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wat kost het?

De tarieven zijn gebaseerd op het aantal woorden zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. U weet van tevoren precies wat de kosten voor correctie zullen zijn.

Voor kleine teksten hanteren wij een standaardtarief van 10 euro (exclusief btw) per 250 woorden. Deze teksten krijgt u binnen 48 uur gecorrigeerd retour.

Voor grotere teksten (vanaf 1.500 woorden) kunt u een offerte aanvragen. Hiervoor bekijken wij een aantal pagina’s van de te corrigeren tekst en op basis daarvan krijgt u een offerte met een vaste prijs voor het controleren van het document. Zo komt u nooit voor financiële verrassingen te staan.
© Copyright 2004 Foudloos.nl. Alle rechten voorbehouden. | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Colofon