Naar de homepageMeer info over Foudloos.nlMeer info over hoe het werktMeer info over wat het kostOfferte aanvragen bij Foudloos.nlContact met Foudloos.nl

Foudloos.nl in het kort

Twijfelt u ook wel eens aan de inhoud van uw brief, folder, rapport of andere geschreven tekst? Maak dan gebruik van de expertise van Foudloos.nl.

U levert uw teksten aan via info@foudloos.nl.
Wij controleren alle Nederlandse teksten op spelling, stijl en interpunctie en verbeteren de fouten. Vervolgens krijgt u de verbeterde tekst terug.

Klik hier en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Hoe werkt het?

U levert de tekst aan als Word-document via info@foudloos.nl. Dit document controleren wij en eventuele fouten worden verbeterd. Voor de afgesproken deadline krijgt u het document terug met de wijzigingen aangegeven. Deze wijzigingen kunt u dan zelf accepteren en doorvoeren. U kunt er ook voor kiezen de wijzigingen direct door ons te laten doorvoeren zodat u een tekst krijgt die direct klaar is voor gebruik. Ten slotte kunt u kiezen voor taaltips naar aanleiding van de gevonden fouten in uw tekst.

Voor een training op maat bekijken wij eerst een aantal teksten die uw medewerkers hebben geschreven. Op basis hiervan stellen wij een training samen die is afgestemd op uw medewerkers. De training kan zowel bij uw eigen bedrijf worden verzorgd als op locatie.
© Copyright 2004 Foudloos.nl. Alle rechten voorbehouden. | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Colofon